×

Online Bestellen

1 Login of maak Nieuw Account
2 Lees onze Algemene Voorwaarden
3 Betaalwijze & Bezorgservice

Als u problemen ondervindt, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@lifestyleraamdecoraties.nl Hartelijk Dank!

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00 uur
Di. t/m Do. 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag gesloten! (behalve koopzondagen)

FORGOT YOUR DETAILS?

Overgordijnen

Overgordijnen hebben een aankledend functie op uw interieur. Zijn bepalen de sfeer en akoestiek in uw ruimte. Wilt u geen sluitende overgordijnen, dan kunt u kiezen voor siergordijnen, bijvoorbeeld opgenomen met embrasses. Bent u opzoek naar nieuwe overgordijnen? Uitgekeken op uw huidige gordijnen? Kom dan langs bij Lifestyle Raamdecoraties gevestigd in Eindhoven voor een kijkje in onze uitgebreide assortiment van gordijnstoffen, kleuren en dessins. U zult versteld staan van de ruime keuze die u te zien krijgt en geïnspireerd worden door alle mogelijkheden en combinaties. Wij bieden naast onze ruime collectie ook extra diensten zoals het adviseren van de mogelijkheden die passen bij uw interieur. Als de keuze eenmaal is gemaakt zorgen wij dat uw overgordijnen mooi hangen. Wij komen hiervoor bij u opmeten en bieden advies over de juiste roede en plooi, zodat uw overgordijnen met voldoening aan uw wens komen te hangen.

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

Uw raamdecoratie specialist

Voor elk raam, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie. In ons uitgebreide assortiment kunt u uit talloze persoonlijke details kiezen.
Onze stoffen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden door ons eigen personeel op de gewenste maten geconfectioneerd.

Bestel Binnenkort Online

Dé Online Webshop in Raamdecoraties.

Hier vindt u naast onze producten; inspiratie, informatie, prijzen en speciale aanbiedingen alles wat u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Bekijk ook sfeerfoto’s, technische specificaties en stel eenvoudig online uw product samen.

Advies nodig? Maak Afspraak!

Maak vooraf een afspraak
(aanmelden min. 4 uur vooraf aan uw afspraak) .
Wij houden ons strikt aan de Covid-19 regels!

In onze showroom in Eindhoven krijgt u uitgebreid advies van onze specialisten en kunt u al onze producten bekijken. Onze interieur stylisten geven ook op afspraak advies aan huis.

Bel voor onze klantenservice
+31 631 08 9095

Lifestyle Raamdecoraties

  • Gratis levering aan huis vanaf € 500,00

  • 3 jaar garantie

  • Advies aan huis

  • Meet- en Montage Service

  • Maatwerk product

  • Geproduceerd in eigen fabriek

TOP