×

Online Bestellen

1 Login of maak Nieuw Account
2 Bekijk uw order en lees onze Algemene Voorwaarden
3 Betaalwijze & Bezorgservice

Als u problemen ondervindt, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar support@lifestyleraamdecoraties.nl Hartelijk Dank!

Openingstijden

Ma t/m Vr. 09:00 - 18:00 uur
Za - 09:00-17:00 uur
Zondag: alleen op afspraak!

FORGOT YOUR DETAILS?

Overgordijnen

Overgordijnen hebben een aankledend functie op uw interieur. Zijn bepalen de sfeer en akoestiek in uw ruimte. Wilt u geen sluitende overgordijnen, dan kunt u kiezen voor siergordijnen, bijvoorbeeld opgenomen met embrasses. Bent u opzoek naar nieuwe overgordijnen? Uitgekeken op uw huidige gordijnen? Kom dan langs bij Lifestyle Raamdecoraties gevestigd in Eindhoven voor een kijkje in onze uitgebreide assortiment van gordijnstoffen, kleuren en dessins. U zult versteld staan van de ruime keuze die u te zien krijgt en geïnspireerd worden door alle mogelijkheden en combinaties. Wij bieden naast onze ruime collectie ook extra diensten zoals het adviseren van de mogelijkheden die passen bij uw interieur. Als de keuze eenmaal is gemaakt zorgen wij dat uw overgordijnen mooi hangen. Wij komen hiervoor bij u opmeten en bieden advies over de juiste roede en plooi, zodat uw overgordijnen met voldoening aan uw wens komen te hangen.

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

Uw raamdecoratie specialist

Voor elk raam, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie. In ons uitgebreide assortiment kunt u uit talloze persoonlijke details kiezen.
Onze stoffen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden door ons eigen personeel op de gewenste maten geconfectioneerd.

Bestel Binnenkort Online

Dé Online Webshop in Raamdecoraties.

Hier vindt u naast onze producten; inspiratie, informatie, prijzen en speciale aanbiedingen alles wat u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Bekijk ook sfeerfoto’s, technische specificaties en stel eenvoudig online uw product samen.

Advies nodig?

Maak een afspraak of loop gewoon even binnen.
De koffie staat klaar!

Ook krijgt u in onze showroom in Eindhoven uitgebreid advies van onze specialisten en kunt u al onze producten bekijken. Onze interieur stylisten geven ook op afspraak advies aan huis.

Bel voor onze klantenservice
+31 643 53 5147 of +31 631 08 9095

Lifestyle Raamdecoraties

  • Gratis levering aan huis vanaf € 500,00

  • 3 jaar garantie

  • Advies aan huis

  • Meet- en Montage Service

  • Maatwerk product

  • Geproduceerd in eigen fabriek

TOP