Draperieën

Stijlvolle draperieën maken de sfeer compleet in uw woning. Een aanvulling op de gordijnen en een sfeervolle aanvulling van uw woning. Een draperie is een in plooien geschikt gordijn dat boven de overgordijnen geplaatst wordt. Dit geeft een extra dimensie en straalt een elegante sfeer uit. Een draperie kan gemaakt worden van een zeer grote collectie overgordijn stoffen. Onze draperieën zijn eenvoudig in model op te hangen aan een klittenbandrail of draperieënprofiel. Na het eventueel reinigen is de draperie dan ook weer eenvoudig door uzelf op te hangen. Artistieke draperieën worden met name ook toegepast om bepaalde elementen te versterken en diepte te creëren, bijvoorbeeld in een raam of deur waarachter een landschap ligt.

Bogen

De draperie bogen worden in ons eigen atelier vervaardigd. Deze kunnen naar eigen wens op verschillende breedtes worden gemaakt. Afhankelijk van de breedte waar de draperieën geplaatst moeten worden, wordt het aantal bogen bepaald. De bogen kunnen geplaatst worden op een klittenbandrail, op een roede, of op een plank met klittenbandbevestiging. Tevens kunnen ook het aantal plooien in bogen variëren. Eventuele sieraden aan de bogen maken het geheel af.

Stijlvolle draperieën maken de sfeer compleet in uw woning. Een draperie is een in plooien geschikt gordijn dat boven de overgordijnen geplaatst wordt. De draperie bogen worden in onze eigen atelier vervaardigd.

Draperieën & Bogen

Draperieën & Bogen

Draperieën & Bogen

Uw raamdecoratie specialist

Voor elk raam, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie. In ons uitgebreide assortiment kunt u uit talloze persoonlijke details kiezen.
Onze stoffen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden door ons eigen personeel op de gewenste maten geconfectioneerd.

Bestel Binnenkort Online

Dé Online Webshop in Raamdecoraties.

Hier vindt u naast onze producten; inspiratie, informatie, prijzen en speciale aanbiedingen alles wat u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Bekijk ook sfeerfoto’s, technische specificaties en stel eenvoudig online uw product samen.

Advies nodig? Maak Afspraak!

Maak vooraf een afspraak
(aanmelden min. 4 uur vooraf aan uw afspraak) .
Wij houden ons strikt aan de Covid-19 regels!

In onze showroom in Eindhoven krijgt u uitgebreid advies van onze specialisten en kunt u al onze producten bekijken. Onze interieur stylisten geven ook op afspraak advies aan huis.

Bel voor onze klantenservice
+31 631 08 9095

Lifestyle Raamdecoraties

  • Gratis levering aan huis vanaf € 500,-

  • Advies aan huis

  • Meet- en Montage Service

  • A Kwaliteit

  • Geproduceerd in eigen fabriek

  • Klik voor het maken van een afspraak op de rode button

TOP

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER AND SAVE 25% OFF FOR YOUR NEXT PURCHASE

Increase more than 500% of Email Subscribers!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis viverra, urna vitae vehicula congue, purus nibh vestibulum lacus, sit amet tristique ante odio.