×

Online Bestellen

1 Login of maak Nieuw Account
2 Lees onze Algemene Voorwaarden
3 Betaalwijze & Bezorgservice

Als u problemen ondervindt, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@lifestyleraamdecoraties.nl Hartelijk Dank!

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00 uur
Di. t/m Do. 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag gesloten! (behalve koopzondagen)

FORGOT YOUR DETAILS?

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire manier van zonwering. Geschikt voor alle kamers en bijna alle soorten ramen. Er zijn er twee soorten stoffen voor rolgordijnen: half-verduisterende stoffen, vaak voor in de woonkamer, en verduisterende stoffen, meestal voor in de slaapkamer.

Half Verduisterende Stoffen

De “half-verduisterende stoffen voor onze rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester, met een gewicht van 200 gram per vierkante meter en een kleur echtheid van 6-7. Door het gebruik van polyester in het doek zal het rolgordijn niet vervormen of rimpelen onder invloed van het vocht in de lucht in uw kamer. De half-verduisterende stoffen laten licht door, zodat de kamer niet helemaal donker wordt als het rolgordijn gesloten is. Aan de onderzijde van het doek zijn de rolgordijnen afgewerkt met een zware aluminium onder lat die het rolgordijn gegarandeerd strak houdt. De bediening van het rolgordijn vindt plaats door middel van het bekende kralensnoer aan de linker- dan wel de rechterkant van het rolgordijn.

Verduisterende Stoffen

De verduisterende stoffen voor de rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester, met een gewicht van 320 gram per vierkante meter en een kleur echtheid van 6-7, wat inhoud dat de kleur nauwelijks zal verkleuren in de zon. De achterzijde van de verduisterende stof is voorzien van een gummi-coating die volstrekt verduisterend is. Er komt dus geen licht door de stof, wat de rolgordijnen speciaal geschikt maakt voor slaapkamers en andere ruimtes die u echt donker wilt houden.

Rolgordijnen · Semi Transparant

Rolgordijnen · Verduisterend

Rolgordijnen

Uw raamdecoratie specialist

Voor elk raam, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie. In ons uitgebreide assortiment kunt u uit talloze persoonlijke details kiezen.
Onze stoffen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden door ons eigen personeel op de gewenste maten geconfectioneerd.

Bestel Binnenkort Online

Dé Online Webshop in Raamdecoraties.

Hier vindt u naast onze producten; inspiratie, informatie, prijzen en speciale aanbiedingen alles wat u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Bekijk ook sfeerfoto’s, technische specificaties en stel eenvoudig online uw product samen.

Advies nodig?

Maak een afspraak of loop gewoon even binnen.
De koffie staat klaar!

Ook krijgt u in onze showroom in Eindhoven uitgebreid advies van onze specialisten en kunt u al onze producten bekijken. Onze interieur stylisten geven ook op afspraak advies aan huis.

Bel voor onze klantenservice
+31 643 53 5147 of +31 631 08 9095

Lifestyle Raamdecoraties

  • Gratis levering aan huis vanaf € 500,-

  • Advies aan huis

  • Meet- en Montage Service

  • A Kwaliteit

  • Geproduceerd in eigen fabriek

  • Klik voor het maken van een afspraak op de rode button

TOP