×

Online Bestellen

1 Login of maak Nieuw Account
2 Lees onze Algemene Voorwaarden
3 Betaalwijze & Bezorgservice

Als u problemen ondervindt, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@lifestyleraamdecoraties.nl Hartelijk Dank!

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00 uur
Di. t/m Do. 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag gesloten! (behalve koopzondagen)

FORGOT YOUR DETAILS?

Maatwerk producten zijn uitgesloten van herroepingsrecht!

Retourmogelijkheden

Aankopen via Lifestyleraamdecoraties.nl kunnen conform de wettelijke bepalingen binnen een zichtperiode van 14 dagen na ontvangst worden retour gestuurd. Lifestyleraamdecoraties.nl adviseert bij twijfel altijd contact op te nemen en biedt via onze telefonische servicedesk u de mogelijkheid een aantal gratis stalen aan te vragen of een bezoek te brenagen aan onze winkel aan de Kruisstraat 139-141 te Eindhoven om tot een juiste keuze te komen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Let op: Producten welke per order op maat worden geproduceerd zijn om die reden uitgesloten van herroepingsrecht (u kunt maatwerk producten dus niet zomaar retourneren).
Eventuele retouren op grond van transportschade, non-conformiteit van de producten, ondeugdelijk geproduceerde producten of ondeugdelijke materialengebruik kunnen voor reparatie of gedeeltelijke vervanging en in overleg met de koper door Lifestyleraamdecoraties.nl worden opgehaald. De koper is verplicht deze in de originele onbeschadigde verpakking aan te bieden ter voorkoming van verdere schade. Eventuele retouren kunnen enkel na schriftelijke bevestiging worden geretourneerd. Indien de retouren beoordeeld zijn door Lifestyleraamdecoraties.nl en onder garantie vallen daarvan zijn de kosten van ophalen voor Lifestyleraamdecoraties.nl. Indien onze levering door een van onze montage medewerkers is afgeleverd en gemonteerd zal hiervoor officieel een leveringsdocument voor akkoord dienen te worden getekend.

TOP