Gordijnen

Gordijnen hebben een aankledende functie op uw interieur. Zij bepalen de sfeer en akoestiek in uw ruimte. Wilt u geen sluitende overgordijnen, dan kunt u kiezen voor siergordijnen, bijvoorbeeld opgenomen met embrasses. Bent u opzoek naar nieuwe overgordijnen? Uitgekeken op uw huidige gordijnen? Kom dan langs bij Lifestyle Raamdecoraties gevestigd in Winkelcentrum Woensel XL 112 in Eindhoven voor een kijkje in onze uitgebreide assortiment van gordijnstoffen, kleuren en dessins. U zult versteld staan van de ruime keuze die u te zien krijgt en geïnspireerd worden door alle mogelijkheden en combinaties. Wij bieden naast onze ruime collectie ook extra diensten zoals het adviseren van de mogelijkheden die passen bij uw interieur. Als de keuze eenmaal is gemaakt zorgen wij dat uw overgordijnen worden geconfectioneerd en prachtig komen hangen. Wij komen hiervoor bij u inmeten, hebben een eigen montage afdeling en bieden advies over de juiste roede en plooi, zodat uw gordijnen naar wens komen te hangen.

Onze Exclusieve Topmerken

JAB Anstoetz Collectie

Mart Visser Collectie

Lifestyle Collectie

BM Fabrics Collectie

Vescom Collectie

Kaya Exclusive Collectie

Eijffinger Collectie

For You Collectie

Millagro Collectie

Uw raamdecoratie specialist

Voor elk raam, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie. In ons uitgebreide assortiment kunt u uit talloze persoonlijke details kiezen.
Onze stoffen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden door ons eigen personeel op de gewenste maten geconfectioneerd.

Winkelcentrum Woensel XL 112

Lifestyle Raamdecoraties voor mooier wonen.

In onze winkel vindt u naast onze producten; inspiratie, alle informatie, prijzen en speciale aanbiedingen alles wat u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken.
Bekijk ook sfeerfoto’s, technische specificaties.

Advies nodig?

Afspraak niet nodig!
Wij houden ons strikt aan de Covid-19 regels!

In onze showroom in Eindhoven krijgt u uitgebreid advies van onze specialisten en kunt u al onze producten bekijken. Onze interieur stylisten geven ook op afspraak advies aan huis.

Bel voor onze klantenservice
+31 631 08 9095

TOP